7 Handige Google-Assistent Trucs die Je niet Wist Over

71
Afbeelding: Gizmodo

Google-Assistent is enthousiast over het nemen van zo ‘ n grote rol in je leven mogelijk te maken, en om dat te bereiken Google houdt het gieten van nieuwe functies in de app, of het nu op uw telefoon, uw dinky smart speaker, uw Pixelbook, of je de Nvidia Shield. Hier zijn 7 mogelijkheden die de Assistent heeft gekregen dat je niet zou gebruik hebben gemaakt van de nog niet—we hebben specifiek getest op telefoons, maar ze moeten werken tot op zekere hoogte op andere apparaten.

1) Het kan volgen vlucht prijzen voor u

Afbeelding: Screenshot

Google vraagt Assistent over de prijzen van vluchten—van, zeg, van Los Angeles naar New York—en niet alleen zal het komen met een selectie van de prijzen van de grootste luchtvaartmaatschappijen, het zal ook weer een “track prijzen’ knop kunt u op (of gewoon zeggen “track prijzen” als je volgende spraakopdracht instellen van de functie).

U krijgt een e-mail gestuurd naar uw postvak in van Gmail om te bevestigen dat de prijs-tracking is geactiveerd, en de Assistent zal pijp telkens wanneer hij een laagste prijs die hoger of lager is dan de oorspronkelijk gaf. Volg de link in de e-mail die u krijgt, of ga naar deze link, voor het beheren van uw vlucht bijhouden van abonnementen.

2) Het kan navigeren door je foto ‘ s

Afbeelding: Screenshot

Eigenlijk tikken en vegen door uw foto ‘ s is zo 2016—tegenwoordig alle coole kids worden steeds schreeuwen en hun eisen in hun telefoon om de juiste beelden voor in de plaats. Al die beelden moeten worden opgeslagen in Google-eerste Foto ‘ s.

Zou je niet denken dat het klinkt allemaal dat het nuttig om te beginnen met, maar geef het een keer te proberen en je kon overtuigd worden. Probeer “mijn foto’ s van zonsondergangen”, of “laat mijn foto’ s uit januari 2015”, of “laat mijn foto’ s genomen in San Francisco”, bijvoorbeeld.

3) Het kan u helpen met het maken van uw eigen memes

Afbeelding: Screenshot

Dit is een van Google ‘ s nieuwe Stem Experimenten, die kunt u ook verhalen vertellen, muziek maken, en het opzetten van quizzen met Google-Assistent. De meme-generator is het makkelijkst te gebruiken

Het heet ‘Meme’ Buddy ‘ en alles wat u hoeft te doen is het vuur van Google Assistant op uw telefoon en zeg “praat met Meme Buddy”—u krijgt dan begeleid bij het proces van het maken van een ultra-deelbaar, cultureel snijden meme van je eigen alleen maar door te beschrijven. U kunt zeggen “de afbeelding wijzigen naar…” of “de tekst wijzigen naar…” of gewoon weer van start.

Zoals de naam van het overkoepelend project al doet vermoeden, dit is nog een experiment, dus je zou niet de perfecte resultaten elke keer, maar het is een prima tool voor het plezier.

4) Het kan gooien inhoud van uw Chromecast

Afbeelding: Screenshot

Google-Assistent werkt naadloos samen met alle Chromecasts je hebt her en der rond het huis, op voorwaarde dat u hebt gegeven namen die Assistent kan begrijpen (zoals de “studie”, “keuken” of “woonkamer”, bijvoorbeeld).

Als je je hebt ingeschreven voor Netflix, kunt u zeggen “speel Oranje is het Nieuwe Zwart in de Woonkamer”; als je hebt Spotify, kunt u zeggen “speel R. E. M. op Spotify in de Keuken” (of gebruik de Google Play Muziek op zijn plaats is; die zeg: “speel Star Wars video ‘ s in de Studie” brand-up van uw studie Chromecast aan en begin met streamen van een selectie van de Star Wars-thema en video ‘ s van YouTube.

U kunt gebruik maken van Google apps en diensten voor deze recht uit de doos, of het toevoegen van ondersteuning voor de wil van Netflix en Spotify door het aansluiten van uw account door middel van de Google Startpagina-app op uw telefoon.

5) Het kan leveren dagelijks abonnementen

Afbeelding: Screenshot

Voor een tijdje nu Google Allo heeft een abonnementen waar u kunt dezelfde informatie geleverd aan u op dezelfde tijd elke dag de voorbeelden omvatten een leuke grap, of een weerbericht of een nugget van trivia.

Deze functie is nu beschikbaar in de Google-Assistent door middel van het commando: “stuur mij … het alledaagse”. Volgens de Google support-pagina, u kunt kiezen uit het weer, een gedicht, een citaat, een grappige video, een leuk feit, of een mindfulness tip, en ongetwijfeld meer zullen worden toegevoegd verder naar beneden de lijn. Bevestig dat u wilt een update per dag, en kies je een tijd.

Op een telefoon, de Assistent geeft een waarschuwing wanneer de update klaar is—het is niet alleen flap. Vertel de Assistent op “toon actieve abonnementen’ om de abonnementen die u hebt ingesteld en wijzig deze indien nodig.

6) Het kan het samenvatten van alle gedachten die je hebt gehad tijdens de dag

Afbeelding: Screenshot

Als er iets opduikt in je achterhoofd dat je niet wilt vergeten, Google-Assistent kunt notities maken gedurende de dag dan presenteren u met een samenvatting in de avond (of wanneer je wilt). Echter, moet u zich aanmelden voor een gratis IFTTT account om dit werkend te krijgen.

Log in IFTTT op het web, ga dan naar de Google-Assistent kanaal, en kijk voor de applet met het label “Houd een lijst van opmerkingen e-mail naar je aan het eind van de dag”—sla het op, sluit uw Google Startpagina account, en controleer de instellingen voordat u op Opslaan.

U kunt dan zeggen (of typ) “toevoegen hotel boekingen naar mijn digest” of “voeg de stukken van Eugene O ‘neill mijn digest” en Google-Assistent houdt de sporen bij van alles, e-mailen u op het tijdstip dat u hebt opgegeven met een samenvatting. Het is een leuk en handig alternatief voor de herinneringen functie in Google-Assistent.

7) Het kan update uw Facebook en Twitter pagina ‘ s samen

Afbeelding: Screenshot

Hier is nog IFTTT één—herinner u kunt gebruik IFTTT applets in combinatie met Google-Assistent te doen vrijwel alles wat je wilt, maar in termen van een truc die is handig en snel in te stellen, proberen deze sociale media.

Zet hem op en je kunt de update zowel Facebook en Twitter op hetzelfde moment, met behulp van uw stem maakt u een eenvoudige regel tekst. De opdracht is: “zeg mijn volgelingen…”, gevolgd door wat het je wil zeggen. Uw standaard privacy-instellingen zal worden gebruikt, zodat de mensen het zien zullen zijn wie je mag je berichten de laatste keer dat je wel een Facebook status update.

SHARE